понеділок, 14 травня 2012 10:25

Volkswagen показав спецверсію міського Cross Polo White

Volkswagen випускає на ринок Німеччини особливе виконання хетчбека Cross Polo. Версія отримала назву Urban White і відрізняється певними нюансами екстер'єру та інтер'єру. Замовити таке виконання можна буде з будь-яким двигуном з доступних для Cross Polo.

Volkswagen Cross Polo у виконанні Urban White можна назвати, скоріше, контрастним, ніж чисто-білим: такі хетчбеки будуть поставлятися з перлинно-білим кузовом, однак в силу конструкції моделі він забезпечений матово-чорним пластиковим обвісом по периметру. Блиску додають глянцево-чорні корпуси бічних дзеркал. У двох кольорах виконані і 17-дюймові колісні диски.

Інтер'єр Cross Polo Urban White відрізняється чорним стелею, чорно-сірими кріслами, обшитими шкірою і алькантарою, сріблястими вставками на передній панелі, а також контрастною рядком на кермі, важелях КПП і стояночного гальма, сидіннях і килимках.

Замовити виконання Urban White можна з будь-яким з доступних двигунів потужністю від 70 до 105 кінських сил. Ціна на такий хетчбек на ринку Німеччини починається від 18 тис. 975 євро (70-сильний 1,2-літровий мотор і 5-ступінчаста МКПП), однак про продажі Volkswagen Cross Polo Urban White за межами Німеччини мови поки не йде.

Зараз ви читаєте новину «Volkswagen показав спецверсію міського Cross Polo White». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути