понеділок, 06 серпня 2012 12:49

Volkswagen побудує конкурента BMW X6 на платформі Touareg

Volkswagen побудує конкурента BMW X6 на платформі Touareg
Volkswagen: "купейна" версія може з'явитися у "Туарега". Фото: auto.vesti.ru

Спортивний кросовер BMW X6, який став основоположником класу, найближчим часом чекає наплив конкурентів. З чуток, у війну за покупців спортивних позашляховиків, крім Audi і Mercedes, має намір вступити і Volkswagen: "купейна" версія може з'явитися у "Туарега".

Остаточне "добро" проекту поки не дали, але керівництво VW ретельно стежить за ринковим успіхом BMW X6 і збирається взяти участь в гонці за споживача. За повідомленням порталу autobild.de, позашляховик Touareg в наступному поколінні може отримати спортивну версію, яка придбає традиційну приставку СС до свого імені.

Втім, навіть якщо проекту дадуть зелене світло в найближчим часом, очікувати появи спортивного "Туарега" в серії коштує не раніше 2015 року: саме нове покоління Touareg, яке має стати базою для "крос-купе", концерн має намір випустити на ринок в кращому випадку в 2014 році.

Зазначимо, що деякий натяк на майбутню новинку вже було зроблено: на Женевському і Токійському автосалонах концерн представляв прототип VW Cross Coupe, побудований на базі нової архітектури MQB. Останнє, втім, ріднить прототип більше з кросовером Tiguan, ніж з флагманським позашляховиком, але концепт цілком може дати уявлення про те, як міг би виглядати Touareg CC.

Варто додати, що про появу подібних моделей у своїй гамі не так давно оголошували Audi (їх кросовер може бути названий Q6) і Mercedes-Benz, який готує до виходу "крос-купе" на базі нового M-class.

Зараз ви читаєте новину «Volkswagen побудує конкурента BMW X6 на платформі Touareg». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути