Ексклюзиви
субота, 17 лютого 2018 14:23

Випустять унікальний катер в стилі гіперкара Mercedes-AMG Project One

Компанія Mercedes-AMG і суднобудівна фірма Cigarette Racing представили новий спільний супершвидкісний катер. Максимальна швидкість гіперкара перевищила 350 км на годину.

Для того щоб досягати максимальної швидкості, потрібно спеціальний ключ і гоночне пальне. Кожен з моторів розвиває 1350 к.с.. До цього виробник катерів стверджував, що керуючи 515 Project One можна отримати такі ж відчуття, як при водінні гіперкара Project One.

Автор: dni24
  AMG розробив швидкий катер в дусі Project One
AMG розробив швидкий катер в дусі Project One

Якщо використовувати особливий гоночний ключ, то потужність моторів може підвищитися до 1550 "конячок", що в сумі сягне 3 100 к.с..

З нуля до 200 км на годину машина може прискорюватися менш ніж за 6 сек. Гранична швидкість баркаса доходить 225 км/год. Вартість одного примірника становить 2,3 млн євро і вони всі вже розпродані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українським літаком перевозять локомотиви, яхти та вантажівки

Бізнесмен Джанлука Ваккі, більш відомий інтернет-спільноті на прізвисько "танцюючий мільйонер", оригінальним способом привітав своїх підписників в Instagram з Різдвом і Новим роком.

Він зобразив Санта Клауса на своєму Rolls-Royce, в який був "запряжений" надувний олень.

Зараз ви читаєте новину «Випустять унікальний катер в стилі гіперкара Mercedes-AMG Project One». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути