Ексклюзиви
понеділок, 07 травня 2018 11:45

Вицвілий колір та іржава фурнітура - на OldCarLand показали унікальний Pontiac Chieftain
11

Фото: Олена Капнік

Унікальний Pontiac Chieftain 1956 року випуску показали у Києві на фестивалі ретроавтомобілів OldCarLand.Pontiac Chieftain - повнорозмірний седан. Його з 1949-го по 1958-й випускала компанія Pontiac. Належала концерну General Motors. Автомобіль на 8-й фестиваль OldCarLand привіз Марко Купітс з Естонії. Подолав на авто 1,6 тис. км.

В авто незвичайне забарвлення - кольору осіннього неба. На виставленому Pontiac Chieftain вицвіла фарба. На решітці радіатора, дверних ручках і бампері - іржа. Не блищить хром. Pontiac Chieftain, на відміну від попередніх моделей, має округлі "форми". Спереду - масивний бампер із випуклими кликами. На капоті - напис Pontiac. Авто має маленькі хвостові плавники на задніх крилах, по два ліхтарі з обох сторін. На капоті і багажнику Pontiac Chieftain металеві молдинги.

Автор: Олена Капнік
 

"В авто усе працює. Облізла фарба та іржа на його технічні характеристики не впливають. Понад сорока років машина стояла в гаражі. Полетів двигун. За Союзу його відремонтувати було важко. Я замінив двигун і тепер автомобіль їздить. Фарбувати і змінювати салон поки не планую", - каже Gazeta.ua власник Pontiac Chieftain Марко Купітс.

В інтер'єрі салону використали вініл. У багажнику і бардачку - підсвітка. На дверях - виступи для склянки. За доплату покупці отримували підігрів сидінь.

Автор: Олена Капнік
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автомобіль Волта Діснея, радянська "Полуторка" і німецький гусеничний тягач — які вони найстаріші авто фестивалю OldCarLand

Під капотом двигун V8 об'ємом 5 л. Двигун розвивав від 192 к.с. і 205 к.с. Він працює у парі з 3-ступеневою автоматичною коробкою передач.

Дводверний седан цієї моделі продавали за $2,2 тис. 4-дверний універсал - за $2,6 тис.

Унікальний Cadillac De Ville показали на найбільшому технічному фестивалі України OldCarLand. Він тривав з 27 квітня по 1 травня. Cadillac на фестиваль привіз Арно Аніер з естонського міста Тирва. Разом з дружиною на авто вони подолали 1,6 тис. км. Cadillac De Ville - повнорозмірний легковий автомобіль американської фірми Cadillac. З конвеєра зійшли майже 22 тис. авто.

Зараз ви читаєте новину «Вицвілий колір та іржава фурнітура - на OldCarLand показали унікальний Pontiac Chieftain». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути