четвер, 03 травня 2018 23:38

Елегантний Chevrolet Biscayne привезли на фестиваль OldCarLand
20

Фото: Володимир Мукан

На фестивалі ретроавтомобілів OldCarLand показали Chevrolet Biscayne 1960 року випуску. Модель американська компанія Chevrolet випускала з 1958-го по 1972- рік. Цю модель відреставрували і привезли із запорізького музею "Фаетон".

Автомобіль має мінімалістичний, але незвичайний дизайн. Для нього характерна космічна тематика. Це простежується і у зовнішньому, і у внутрішньому вигляді Biscayne.

Chevrolet Biscayne кольору "океанік". В обробці моделі майже не має хрому. Авто має стрімкі лінії кузова і горизонтальні плавці. Спереду — довга решітка радіатора по усіх ширині авто. На ній вбудовані подвійні фари. З-заду - великі горизонтальні крила і по два ліхтарі на кожну сторону.

У салоні — прості чохли з вініловою оббивкою. На панелі приладів — великі масивні прилади.

Автор: Олена Капнік
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Море хрому і величезні крила - на фестивалі OldCarLand показали дивовижний Cadillac De Ville

"Ця модель — найдешевша з усіх повнорозмірних Chevrolet. Виглядає просто і зовні, і всередині. Це було особливістю цієї моделі. Автомобілі використовували у різних муніципальних службах. Виходила спеціальна версія для роботи таксі - Fleetmaster. Ця модель у салоні мала прикурювач для задніх пасажирів, обладнані підлокітниками двері і з пасажирської сторони сонцезахисний козирок. Biscayne також купували люди, які цінували просторий і комфортний автомобіль, але не потребували дорогої обробки і дизайну", - каже Gazeta.ua співробітник музею "Фаєтон" Євген Кравець.

Chevrolet Biscayne продавали в дводверній, чотирьохдверній версії. Для покупців був доступний кузов універсал і седан. Седан у найпростішій комплектації коштував $2,5 тис. Універсал — $ 2,7 тис.

Автор: Олена Капнік
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Солодкий, красивий і зухвалий" - Chevrolet Bel Air

Chevrolet Biscayne був доступний з двигуном 6 або 8 циліндрів. Працював у парі з 3-ступінчастою або 4-ступеневою механічною коробкою передач. Потужність мотора — 135 к.с. Максимальна швидкість 150 км / год.

Фестиваль OldCarLand відбувся 8-й раз у Музеї авіації. Його традиційно організовує "проект Кофейбус" і OldCarServsice. Захід проходить за сприяння Міністерства оборони України.Цього року на свято приїхали більше 1 тис. старих автомобілів з усієї України. Серед експонатів – спортивні машини, європейські легковики 1930-х, американські седани 1970-х і моделі радянського автопрому різних років випуску.

Зараз ви читаєте новину «Елегантний Chevrolet Biscayne привезли на фестиваль OldCarLand». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути