вівторок, 15 серпня 2017 12:51

В Україні почали продавати Volkswagen Arteon
18

Фото: Драйв

Німецька автомобільна компанія Volkswagen презентувала в Україні новий флагман марки Arteon. Машина доступна в офіційних дилерів виробника.

Вартість нового Volkswagen Arteon стартує від $43 тис. Для українських покупців автомобіль доступний у двох комплектаціях: Elegance і R-Line, повідомляють aif.ua.

Автор: allcarz
 

Arteon має двигун на 2 л. Потужність від 190 к. с до 280 к. с. 7-ступінчаста автоматична коробка передач. Має подвійне зчеплення DSG.

До 100 км авто розганяється за 5,6 с. До 80 км/год - за 3,7с. Максимальна швидкість - 250 км/год, повідомляє autocentre.

Автомобіль оснащений системою круїз-контроль ACC та функцією реагування на дорожні знаки. Водій може керувати мультимедійною системою за допомогою жестів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сліпий фотограф відзняв новий Volkswagen Arteon

Автор: drive.ru
 

За допомогою оnline-адміністрації можна синхронізувати мультимедійну систему з мобільними пристроями на базі Apple і Android. Це можливо завдяки технології App-Connect. Система Emergency Assist допоможе безпечно припаркувати авто на узбіччі.

Знімки нового автомобіля Volkswagen Jetta з'явилися в інтернеті. На європейському ринку це авто пропонуватимуть з бензиновими турбомоторами об'ємом 1,0 л (потужністю 95 і 115 к. с.) і об'ємом 1,5 л (130 і 150 к. с.). Також українські автолюбителі зможуть придбати турбодизелі об'ємом 1,6 л (116 к. с.) і 2,0 л (150 к. с.)

Зараз ви читаєте новину «В Україні почали продавати Volkswagen Arteon». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути