понеділок, 14 серпня 2017 11:05

Презентували новий Mitsubishi Xpander
15

Фото: autocentre.

На Міжнародному автосалоні в Джакарті (Індонезія) японська компанія представила мінівен Mitsubishi Xpander.

На відміну від інших представників цього класу, автомобіль ширший, адже має 7 місць. Другий і третій ряди сидінь можна скласти, повідомляє f1analytic.com.

Кожен ряд оснащений розетками. Біля кожного сидіння є лоток для смартфону.

Автор: autoreview
 

Автомобіль має кліренс у 205 мм, трекшн-контроль, асистента при старті на підйомі і камеру заднього виду. Також є система безключового доступу, електросклопідйомники, звичайний кондиціонер з окремим вентилятором. Він подає повітря у задню частину салону За безпеку відповідають АБС і система стабілізації. У базовій комплектації 2 подушки безпеки.

Mitsubishi Xpander передньопривідний. Оснащений 1,5-літровим бензиновим двигуном. Його потужність - 105 к. с. Мотор йде у поєднанні з 5-ступінчатою механічною або 4-ступінчатою автоматичною коробками передач.

Восени автомобіль з'явиться на ринку Індонезії. В інших регіонах - з початку 2018-го.

На автомобільний ринок України вийшов хетчбек Hyundai i30 третього покоління. Його продаватимуть у трьох комплектаціях: Express, Style і Premium. Комплектація Express коштує 510 тис. грн. Максимальна комплектація - Premium. Її вартість стартує від 618,4 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Презентували новий Mitsubishi Xpander». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути