Ексклюзиви
понеділок, 14 серпня 2017 08:04

Підліток закамуфлював своє авто під сумку Louis Vuitton

Підліток закамуфлював своє авто під сумку Louis Vuitton
15-річний підліток з Дубая Рашид Белхас створив унікальний дизайн особистого Ferrari на основі монограми Supreme x Louis Vuitton. Фото: gq

15-річний підліток з Дубая Рашид Белхас створив унікальний дизайн особистого Ferrari на основі монограми Supreme x Louis Vuitton.

У Instagram Рашида можна помітити відданість бренду: на фото він присутній у аксесуарах Supreme, бренду, який оголосив в цьому році про колаборацію з маркою Louis Vuitton.

Рашид Саїф Белхас не звичайний підліток. Будучи сином будівельного магната з Дубая, він дружить зі знаменитостями і відомий своїм розкішним способом життя, пише GQ.

Він збирає рідкісні кросівки, подорожує на приватній яхті, грає зі своїми домашніми гепардами, обідає з Шахрух Ханом, Ліонелем Мессі і DJ Khaled.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Електромобіль Nissan Leaf показали без камуфляжу

Крім Ferrari, виконаного в стилістиці Supreme x Louis Vuitton, у Рашида також є Caddy Escalade, що відсилає до Adidas Yeezy 350.

Fashion-блогер із Китаю Бекі Лі допомогла реалізувати 100 особливих тридверних хетчбеків Mini через повідомлення в месенджері WeChat. Компанія Mini розробила особливу версію тридверного хетчбека з чорними колесами і кузовом, пофарбованим у блакитний колір Caribbean Aqua.

Зараз ви читаєте новину «Підліток закамуфлював своє авто під сумку Louis Vuitton». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути