вівторок, 18 вересня 2012 09:11

В Україні на 21% впало виробництво легковиків

В Україні на 21% впало виробництво легковиків
Виробництво легкових автомобілів скоротилося на 21,6%. Фото: autocenter.ua

Виробництво легкових автомобілів в Україні в січні-серпні 2012 року зменшилося на 21,6% - до 49,2 тис. шт.

Як повідомляє Державна служба статистики (Держстат), виробництво автобусів протягом зазначеного періоду збільшилася на 10,5% - до 2 тис. 291 шт.

Виробництво вантажних автомобілів збільшилося на 3,7% - до 2 тис. 107 шт.

Як повідомлялося, Міністерство економічного розвитку і торгівлі пропонує знизити ставку на імпорт легкових автомобілів з робочим об'ємом циліндрів двигуна понад 3 тис. см куб. з 6% до 5%. Про це йдеться в проекті закону "Про внесення змін до закону України "Про Митний тариф України".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДІУ кажуть, що допомогли 748 сім'ям рефінансувати кредити на житло

Законопроектом передбачається зменшення пільгових ставок ввізного мита на деякі готові або консервовані ракоподібні, молюски та інші водяні безхребетні з 20 до 15%; приготовлені або консервовані плоди, горіхи та інші їстівні частини рослин без додавання спирту і цукру з 15 до 10%; моторні транспортні засоби , обладнані для тимчасового проживання людей з 6 до 5%, нові автомобілі легкові з робочим об'ємом циліндрів двигуна понад 3 тис. см куб. з 6 до 5%; човни, катери моторні, морські з 8 до 7,5%.

За орієнтовними розрахунками в разі збереження імпорту на рівня 2011 року надходження до державного бюджету від сплати ввізного мита з товарів, зазначених у законопроекті, можуть зменшитися на $4,4 млн.

Зараз ви читаєте новину «В Україні на 21% впало виробництво легковиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути