Ексклюзиви
понеділок, 09 грудня 2013 14:43

В Україні з конвеєра зійшов перший китайський седан JAC J5
27

Фото: Фото: autocentre.ua

На заводі корпорації "Богдан" у Черкасах 7 грудня запущена лінія з випуску легкових автомобілів JAC. Першим на конвеєр встав седан J5, а трохи пізніше тут буде налагоджено виробництво кросовера S5.

Це сучасна модель китайської компанії, створена за участю італійського дизайн-ательє Pininfarina. Автомобіль вперше показали на автошоу в Пекіні в 2008 році. Седан JAC J5 оснащується двома бензиновими моторами на вибір. Обидва двигуна 4-циліндровий 16-клапанні. 1,5-літровий варіант розвиває 112 сил, а 1,8-літровий - 142 л. с. Для першого передбачена 5-ступінчаста "механіка", а другий комплектується "автоматом". Підвіска всіх коліс - незалежна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Англійська актриса провела перший "тест-драйв" нового Ford Mustang

На українському ринку JAC J5 пропонується в трьох комплектаціях: Elegant, Luxury і Superb. Вже в базовій версії є дві фронтальні подушки, ABS з EBD, сигналізація з ДУ і ЦЗ, гідропідсилювач, електросклопідйомники, кондиціонер, аудіосистема з USB і 6-у динаміками, регульована рульова колонка, передні і задні протитуманні фари і т. д. Вартість стартує з 104 900 грн. До кінця року на підприємстві в Черкасах планують виготовити близько 200 седанів JAC J5.

Зараз ви читаєте новину «В Україні з конвеєра зійшов перший китайський седан JAC J5». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути