пʼятниця, 13 лютого 2015 13:52

У мережі з'явилися перші фото серійного кросовера Tesla Model X
3

Фото: Tesla Motors Club

У мережі з'явилися шпигунські фото серійного кросовера Tesla Model X.

Одні з користувачів форума сайта Tesla Motors Club також повідомив з посиланням на акціонера Tesla, що на даний момент вже зібрано 30 передсерійних примірників Model X. Очікується, що товарні автомобілі з'являться в кінці 2015 року.

"Крила сокола" по своїй конструкції нагадують "мерседесівські" "крила чайки", але їх особливістю є те, що їх можна відкривати в обмеженому просторі, так як вони піднімаються вгору, а не в сторони.

Як повідомляє видання Motor Authority, серійна версія збереже двері-"крила сокола". Також "в базі" кросовер буде повнопривідним, а третій ряд крісел запропонують за доплату. Причому і третій, і другий ряди сидінь будуть складатися в рівну підлогу.

Передсерійна версія Tesla Model X була представлена в 2012 році. Тоді передбачалося, що модель буде пропонуватися як повним, так і з заднім приводом. Зазначалося також, що серійна версія позашляховика практично не буде відрізнятися від концепт-кара. Очікувалося, що перші товарні машини доберуться до клієнтів в 2014 році. Пізніше дата була перенесена на початок 2015-го, а потім на кінець цього ж року.

Зараз ви читаєте новину «У мережі з'явилися перші фото серійного кросовера Tesla Model X». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути