четвер, 12 липня 2012 09:26

У Renault натякнули, яким буде універсал Clio

У Renault натякнули, яким буде універсал Clio
Прем'єра Renault Clio четвертого покоління запланована на Паризький автосалон. Фото: stavropol-auto.ru

Прем'єра Renault Clio четвертого покоління запланована на Паризький автосалон. Виробники відмовилися від випуску трьохдверного хетчбека, обмежившись п'ятидверною версією. Замість нього сімейство Clio може поповнитися універсалом.

Офіційне представлення новинки супроводжувалося публікацією цілої серії відеороликів. Один з них розповідає про процес розробки і випробувань четвертого покоління Clio. В ньому буквально на кілька секунд показаний Clio в кузові "універсал". Причому в цілком готовому до серійного виробництва вигляді і без жодного камуфляжу.

Судячи з кількох кадрів, універсал також отримає задні бічні двері із захованими дверними ручками і величезні двері багажного відділення, які повинна істотно полегшити процедуру вантаження багажу. Зазначається також, що завдяки майже горизонтальній лінії даху обсяг вантажного відсіку має вийти значним.

Універсал може з'явитися на ринку, за припущенням деяких ЗМІ, під іменами Sports Tourer, Estate або Grand Tour. Найімовірніше, гамму силових агрегатів він запозичить у хетчбека.

Невідомо, чи випадково він потрапив в ролик, або в Renault свідомо допустили такий витік інформації. Як би там не було, є шанс, що універсал французи покажуть разом з хетчем на "домашньому" автосалоні в Парижі.

Зараз ви читаєте новину «У Renault натякнули, яким буде універсал Clio». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути