вівторок, 27 липня 2021 15:10

В автопілота Tesla виявили кумедний баг: відео

В автопілота Tesla виявили кумедний баг: відео
Маск наразі ніяк не прокоментував ситуацію. Фото: Reuters

Автопілот Tesla помилково приймає Місяць за жовтий сигнал світлофора, скидаючи швидкість.

Таке відбувається в дні, коли супутник Землі жовтого кольору та розташований досить низько, повідомив один із власників авто Джордан Нельсон у Twitter.

"Привіт, Ілоне Маск. Думаю, вашій команді інженерів варто звернути увагу на Місяць, який обманює систему автопілота. Машина думає, що це жовтий сигнал світлофора, та не дає набирати швидкість", - звернувся Нельсон до засновника компанії, опублікувавши цікавий відеоролик.

На відео видно баг системи автопілота: автомобіль починав пригальмовувати через Місяць.

У Tesla ніяк не прокоментували ситуацію, але на одній із пресконференцій Маск уже закликав людей не довіряти автопілоту компанії. У липні 2021 року Tesla запустила платну підписку, яка розширює можливості автопілота в автомобілях. Через деякий час власники Tesla почали повідомляти, що в системі є проблеми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Tesla вперше заявила про прибуток понад $1 млрд за квартал

Голосовий помічник в електрокарах Tesla реагує на кумедну команду Open butthole, яка в перекладі означає "Відкрий дупу". За допомогою неї помічник відкриває бардачок, порт для зарядки або багажник. Першим про дивну команду у Twitter повідомив користувач із ніком @tesla_master, тим самим запустивши своєрідний флешмоб.

Зараз ви читаєте новину «В автопілота Tesla виявили кумедний баг: відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути