вівторок, 10 квітня 2012 14:07

Уживане авто радять освятити

Уживане авто радять освятити
Обряд освячення машини триває 10 хвилин. В автівки мають бути відкриті двері і піднятий капот.ФОТО: pravmir.ru

Старі машини від негативної енергетики попереднього власника очищують за допомогою солі і молитви.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів столичний біоенергетик Алла Чайковська.

"Машини продають, коли вони починають ламатися або з ними трапляються якісь негаразди. Перед купівлею такої машини слід якомога більше дізнатися про її власника. Якщо знаєте, що він — добра людина, а машину продає, бо хоче купити іншу, можна сміливо оформлювати купівлю. Не варто купувати машини в негативних людей з масою проблем. Життєві невдачі і негаразди, які переслідували попереднього власника, можуть перейти на наступного. Щоб цього уникнути, раджу машину освятити", - сказала вона.

"Можна запросити священика або зробити це самостійно. Для цього знадобиться свічка і знання молитви. Із запаленою свічкою слід тричі обійти машину за годинниковою стрілкою.

Вогонь — єдина сила на землі, яка не підкорюється злу. Він чистий сам по собі і активно очищує все, що знаходиться навколо нього. В цей час слід читати молитву і намагатися думками з'єднатися з Богом. Необхідно уявляти, як машина омивається світлом чи потоками води. Така візуалізація завжди допомагає".

Також вона розповіла, що з машини можна очистити від негативної енергетики за допомогою солі.

"У чотирьох кутках автівки розставте маленькі стограмові стопки з сіллю. Тримайте їх три доби, а потім викиньте в унітаз. Сіль має гнучку енергетичну структуру і здатна вбирати в себе все негативну інформацію".

Освячення машини священиком коштує від 100 грн.

"В біблії сказано, що кожна річ, якою користується людина, має бути освяченою. Обряд освячення машини триває 10 хвилин. В автівки мають бути відкриті двері і піднятий капот. Священик читає молитву, окроплює двигун і салон автомобіля. Освячуючи машину, власник дає обіцянку не робити гріховних вчинків: не порушувати правил руху, не лихословити, не слухати непристойну музику. В освяченій машині не можна пити і палити", - розповів священик отець Володимир Ромащенко.

"Самостійно людина може очистити лише освячену машину. Це можна зробити за допомогою молитви, свічки, свяченої води чи ладану", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Уживане авто радять освятити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути