Ексклюзиви
понеділок, 18 червня 2012 09:29

Універсал Hyundai i30 виходить на ринок Європи

Корейський автовиробник Hyundai оголосив про вихід на європейський ринок нового i30 в кузові універсал. Світова прем'єра цієї моделі відбулася на автосалоні в Женеві в березні поточного року.

Як наголошується в повідомленні компанії, дизайн новинки виконаний у вже знайомому стилі "хвилясті лінії" і мало чим відрізняється від цієї ж моделі в кузові хетчбек. Обсяг багажника становить 528 л і може збільшуватися до 1642 л при складених задніх сидіннях.

Коли новий Hyundai i30 тільки вийшов на європейський ринок, він встиг набрати 60 тис. замовлень за перший тиждень після старту продажів. У компанії сподіваються, що додавання ще одного варіанта кузова дозволить збільшити інтерес покупців до машини. За попередніми розрахунками, i30 в кузові універсал становитиме 30% від загального числа продажів цієї моделі.

Нове покоління Hyundai i30 було спроектовано в технічному центрі Hyundai Motor Europe в Руссельсхаймі, Німеччина. У травні поточного року i30 пройшов краш-тести за системою Euro NCAP, заробивши найвищий у своєму сегменті результат (90%) при перевірці автомобіля на безпеку для дітей 18-місячного і 3-річного віку.

Автомобіль випускається на чеському заводі компанії в Ношовіце. Це ж підприємство виробляє моделі ix35 і ix20. З вересня минулого року завод працює в три зміни. А на початку червня 2012 року на заводі запрацював другий конвеєр.

Зараз ви читаєте новину «Універсал Hyundai i30 виходить на ринок Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути