пʼятниця, 05 жовтня 2018 16:52

Україні надали доступ до бази даних євроблях

Україні надали доступ до бази даних євроблях
Литва надала Україні доступ на рік до європейської бази даних. Фото: 112

Литва надала Україні доступ на рік до європейської бази даних.

Її використовуватимуть для перевірки законності ввезення авто на європейських номерах в Україну, а також чи не перебуває авто у розшуку, повідомив голова Державної прикордонної служби України Петро Цигикал.

"У Києві обговорили проект міжнародної технічної допомоги Євросоюзу Twinning за участі українських та європейських експертів", - каже Цигикал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, коли вирішать питання євроблях

За його словами, для досягнення визначених пріоритетів необхідно продовжити адаптацію законодавства і прикордонних процедур до стандартів ЄС, розвивати обмін та аналіз інформації.

"Сьогодні нам подарували пакет, завдяки якому можна заходити до європейських баз даних. Ви знаєте, у нас сьогодні дуже багато євроблях на території країни. Як правило, вони чи литовські чи польські", - каже він.

На автовиробників чекають багатомільярдні штрафи. Причини в нових еконормах від Євросоюзу. Таке жорстке регламентування еконорм змусить багатьох автовиробників приділити пильнішу увагу експорту автомобілів до країн із більш лояльною регуляторною політикою.

Зараз ви читаєте новину «Україні надали доступ до бази даних євроблях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути