Ексклюзиви
середа, 15 серпня 2018 16:57

Доступні авто з Європи ринуть в Україну

Доступні авто з Європи ринуть в Україну
На автовиробників чекають багатомільярдні штрафи. Фото: Автоцентр

На автовиробників чекають багатомільярдні штрафи.

Причини в нових еконормах від Євросоюзу, повідомляє дослідницька компанія IHS Markit.

За новими правилами, викиди вуглекислого газу не повинні перевищувати 114,8 г/км. Відповідно до базового сценарію в середньому вихлопи складуть 122,9 г/км. Більшість автовиробників вже взяли курс на те, щоб до 2020-2021 років досягти необхідних показників по викидах, враховуючи програми розробки електромобілів і гібридних авто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власники євроблях висунули нові вимоги

Таке жорстке регламентування еконорм змусить багатьох автовиробників приділити пильнішу увагу експорту автомобілів в країни з більш лояльною регуляторною політикою.

5 липня Верховна Рада не змогла проголосувати за оновлення складу ЦВК. У відповідь на це фракція "Блок Петра Порошенка" відмовилась голосувати, поки нардепи не проголосують. Однак наступного дня повернулись до зали. Нещодавно "БПП" погодився відмовитись від свого представника, якщо це зробить і "Народний фронт".

12 липня, Верховна Рада внесла зміни до закону про судоустрій у частині Вищого антикорупційного суду, які запускають його роботу. Вищому антикорупційному суду передадуть всі підслідні йому справи відразу після запуску. 13 липня парламент ухвалив у першому читанні законопроект, який частково знизить акциз на розмитнення автівок.

Зараз ви читаєте новину «Доступні авто з Європи ринуть в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути