вівторок, 06 серпня 2013 10:40

У Монако "засікли" Ferrari 458 Italia Spider із київською пропискою

Днями у Монако під приціл авто-папарацці потрапила Ferrari 458 Italia Spider із київською пропискою. У столиці України її бачили всього декілька разів.

Очевидно, що за кордоном власник цього автомобіля проводить не менше часу, ніж на Батьківщині, або ж просто не мучить свій спорткар на наших дорогах.

Згідно з даними, отриманими від однієї з компаній-перевізників, в Україні є всього лічені автовози, які можуть транспортувати спортивні автомобілі у ту чи іншу точку країни. Нерідко українці віддають перевагу і закритому типу вантажівки, в яких вони ховають від сторонніх очей свої мажорні тачки і перевозять їх таким способом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-10 супертачок, помічених у Донецьку

Що стосується вилазок за кордон із замовленням перевезти автомобіль до Ніцци або Монако, кількість таких замовлень в Україні за останні роки зросла в 4 рази. Вартість такого транспортування варіюється від 1 000 до 3 000 євро, залежно від маршруту і кінцевої точки.

Зазначається, що одними з постійних клієнтів, які користуються такими послугами є: відомий власник Lamborghini Aventador, мер Харкова Геннадій Кернес, Микола Ковзель, київський бізнесмен Ігор Воронов, голова "Нашої Ряби" Юрій Косюк та інші українські поціновувачі мажорних тачок.

Зараз ви читаєте новину «У Монако "засікли" Ferrari 458 Italia Spider із київською пропискою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути