пʼятниця, 01 листопада 2013 12:50

У мережі з'явилися фотографії кросовера Porsche Macan без камуфляжу

В інтернеті з'явилися фотографії компактного кросовера Porsche Macan, на яких модель зображена без камуфляжу. Вседорожник розсекретили на сканах підготовлюваного до виходу нового номера німецького журналу Auto Motor und Sport .

Кросовер Porsche і Audi Q5, який поділився з "Маканом " платформою, мають однаковий розмір колісної бази - 2807 міліметрів. Проте "Порше" вийшов на 70 міліметрів довше (габаритна довжина збільшилася до 4699 міліметрів), на 25 міліметрів ширша (1923 міліметра) і на 31 міліметр нижче (1624 міліметра). При цьому у "Макана" трохи більше похила лінія даху, ніж у Q5, а також власний інтер'єр, по дизайну перегукується з Cayenne та Panamera.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З молотка підуть унікальні спецверсії спорткарів Toyota Camry і Lexus LFA

Спочатку Porsche Macan буде доступний тільки з трьома двигунами. У лінійку увійдуть наддувні бензинові "шестірки" об'ємом 3,0 і 3,6 літра , що розвивають 340 і 400 кінських сил, а також 257- сильний дизель.

Публічний дебют позашляховика пройде в листопаді моторшоу в Лос - Анджелесі. У продаж на європейському ринку модель надійде на початку 2014 -го. У модернізацію складальної майданчики в Лейпцигу, де будуть виробник Macan, компанія "Порше" вклала 653 мільйони доларів.

Зараз ви читаєте новину «У мережі з'явилися фотографії кросовера Porsche Macan без камуфляжу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути