Ексклюзиви
вівторок, 02 серпня 2011 16:03

У Mazda оприлюднили перші фотографії компактного кросовера CX-5

У Mazda оприлюднили перші фотографії компактного кросовера CX-5

Японський автовиробник Mazda оприлюднив перші фотографії й деякі подробиці про майбутню франкфуртської прем'єру - компактний кросовер CX-5. Модель стане першим представником нового покоління автомобілів Mazda, які отримають повний набір технологій, об'єднаних назвою SkyActiv.

Світова прем'єра нового Mazda CX-5 відбудеться на міжнародному автосалоні у Франкфурті 13 вересня поточного року. Як йдеться в повідомленні компанії, в продаж автомобіль повинен надійти на початку наступного року. На франкфуртському стенді Mazda представить також оновлену Mazda3.

Mazda CX-5 відображає еволюцію японської автомобілебудівної компанії. Автомобіль отримає повний набір технологій, об'єднаних загальною назвою SkyActiv і спрямованих на підвищення ефективності машини. У цей список включили нові дизельні та бензинові мотори, модернізовані автоматичні та механічні коробки передач, а також оновлену ??структуру кузова і шасі. Кросовер поєднує в собі точне управління і високі показники екологічності та безпеки.

Для європейської версії CX-5 компанія підібрала поки що два мотори з різними варіантами потужності: бензиновий SkyActiv-G 2.0 і дизельний SkyActiv-D 2.2. Ступінь стиснення обох моторів - 14:1. При їх розробці компанія приділяла підвищену увагу екологічності двигунів - дизельний мотор "викидає" в атмосферу 120 г / км.

Кросовер Mazda CX-5 стане також першим представником марки, які представляють нове дизайнерське напрям "KODO - Soul of Motion" (у перекладі, "Дух руху"), який дебютував на концептах Shinari і Minagi.

Зараз ви читаєте новину «У Mazda оприлюднили перші фотографії компактного кросовера CX-5». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути