Ексклюзиви
середа, 19 січня 2011 14:33

Mazda показала перший компактний кросовер Minagi (ФОТО)

Компанія Mazda привезе на Женевський автосалон прототип компактного кросовера, що отримав назву Minagi. Цей автомобіль стане другим втіленням нової дизайн-концепції японського бренду (KODO) і першим в гамі Mazda отримає комплекс нових "екологічних" технологій Mazda SKYACTIV. До лінійки SKYACTIV входить новий бензиновий двигун з безпосереднім уприскуванням палива, новий дизельний об'ємом 2,2 літра і потужністю 175 кінських сил, а також нова механічна КПП і новий "автомат".

За оцінками розробників, комплекс нових технологій дозволить до 2015 року знизити середній показник викидів СО2 в автомобілів Mazda на 30 відсотків, і на стільки ж поліпшить їхню паливну економічність.

Автоматична коробка передач SKYACTIV-Drive, за словами представників "Мазди", поєднує переваги звичайного "автомата", варіатора і преселективних трансмісій з двома зчепленнями.

У порівнянні з нинішніми КПП новий агрегат дозволяє скоротити витрату палива приблизно на сім відсотків. У "механіці" з цієї ж лінійки знижено тертя, а перемикання будуть - "як у спорткара".

У комплекс технологій SKYACTIV входить також нова конструкція кузова, яка дозволяє зробити його на вісім відсотків легшим і на 30 відсотків жорсткішим.

Ніяких подробиць конкретно про концепт Mazda Minagi поки немає. Не уточнюються і терміни запуску цієї моделі у виробництво.

По материалам: Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Mazda показала перший компактний кросовер Minagi (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути