Ексклюзиви
середа, 27 липня 2011 13:38

Mazda готує обмежену серію МХ-5 Black Edition із 160-сильним двигуном
5

Фото: Фото: Mazda

Mazda випускає обмежену серію свого родстера МХ-5 і компактного хетчбека Mazda2. Серія одержала назву Black Limited Edition. Але про чорні кольори кузова не йдеться. Для моделей пропонують тільки зелений, білий і червоний.

Спеціальне виконання продиктовано успіхами гоночної модифікації родстера MX-5 GT, що бере участь в деяких європейських шосейних гонках. На честь цього спорткара цивільна версія МХ-5 отримає 17-дюймові колісні диски, особливу обробку салону чорною шкірою, глянцеві вставки в інтер'єрі та номерну табличку. Таких родстеров буде випущено всього 500 штук. Покупець зможе вибрати колір кузова із пропонованих зеленого, білого або червоного. Тканинний верх родстера в будь-якому разі буде глянцево-чорним.

Базується спеціальне виконання Black Limited Edition на версії з дволітровим 160-сильним двигуном і шестиступінчастою "механікою".

Хетчбек Mazda2 Black теж можна буде придбати зеленим, білим або червоним. Чорними у цьому разі будуть дах, 16-дюймові колісні диски, гнізда протитуманок і частина заднього бампера. Крім того, хетчбеку тонують скло.

Таку Mazda2 японці мають намір провести в кількості 618 екземплярів. Всі вони призначені тільки для ринку Великої Британії, адже в основному на трасах цієї країни виступає спорткар, який спровокував появу спеціальної серії Black Limited Edition.

Зараз ви читаєте новину «Mazda готує обмежену серію МХ-5 Black Edition із 160-сильним двигуном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути