Ексклюзиви
четвер, 04 липня 2013 12:27

У "лихі 90-ті" Шуфрич ганяв на культовому джипі Grand Cherokee

Однією з найбільш культових машин на просторах СНД у 90-х роках минулого століття можна сміливо вважати американський позашляховик Jeep Grand Cherokee. Подібне авто у ті лихі і неспокійні часи було невід'ємним атрибутом як успішного бізнесмена, так і кримінального авторитета. Саме легендарний "Джип" став першою серйозною іномаркою відомого українського політика "регіонала" Нестора Шуфрича.

Автор: Фото: motori.ua
 

Із цією машиною, пов'язаний курйозний випадок. Водій Шуфрича під час мийки на березі річки випадково "притопив" передню частину позашляховика, через що у салон потрапило багато води, яка також пошкодила примхливу електроніку: перестала включаться задня передача "автомата". І все це напередодні поїздки на весілля до друзів.

Автор: Фото: motori.ua
 

Нагадаємо, що перше покоління Jeep Grand Cherokee випускалося у період із 1992 по 1998 рік. Модель була дуже популярною не тільки в Україні, а й по всьому світу: за 6 років виробництва з конвеєра зійшло майже 1,5 мільйона машин. Збірка здійснювалася як на американському заводі у Детройті, так і в австрійському місті Грац, де на позашляховик встановлювали економічний турбодизельний мотор - спеціально для потреб європейського ринку.

Зараз ви читаєте новину «У "лихі 90-ті" Шуфрич ганяв на культовому джипі Grand Cherokee». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути