четвер, 04 липня 2013 11:01

Першим автомобілем сина Януковича була російська "Нива"

Це зараз молодший син українського президента може дозволити собі їздити за кермом найдосконаліших зразків зарубіжного автопрому. Ford F-150 Raptor, Range Rover, величезний International MXT - ось далеко не повний список машин, в яких був помічений молодий політик, а за сумісництвом ще й президент української федерації автоспорту.

І це тільки авто, призначені для дорого загального користування, а ще ж у гаражі Віктора Вікторовича Януковича є кілька екстремальних гоночних машин для серйозних професійних змагань.

Автор: Фото: motori.ua
 

Однак, автомобільна кар'єра майбутнього гонщика і депутата почалася... з бюджетного позашляховика ВАЗ-2121 "Нива" російського виробництва. Зараз така техніка викликає лише посмішки, а в юності син президента називав свою машину не інакше як - "холодильник": все через базовий білий колір.

Автор: Фото: motori.ua
 

Уже тоді молодий водій мав пристрасть до тюнінгу і різних переробок, тому "Нива" приміряла на себе безліч аксесуарів і технічних удосконалень. Просте і недороге авто сприймалося як "конструктор" для дорослих: із невибагливої заготовки будувався апарат, який повинен був дати фору іноземним моделям.

Зараз ви читаєте новину «Першим автомобілем сина Януковича була російська "Нива"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути