пʼятниця, 08 листопада 2013 12:35

У десятку найбільш надійних автомобілів потрапило 6 японських виробників

У десятку найбільш надійних автомобілів потрапило 6 японських виробників

Американський журнал Consumer Reports оприлюднив щорічний рейтинг надійності автомобілів.

В цьому році сім місць у першій десятці отримали автомобілі японських виробників, два "європейця" і один "американець". Результати дослідження багато в чому збігаються з висновками раніше опублікованого рейтингу надійності, який становить компанія J.D. Power and Associates.

Для складання рейтингу журнал провів опитування понад мільйона автовласників. Анкета, запропонована автомобілістам, включає 17 категорій, що стосуються всіх сторін "взаємин" водія і автомобіля: від виникають у процесі користування машиною несправностей до зручності відкривання дверей і звукового комфорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тюнінг по-японськи - 20 розкішних Porsche від східних майстрів

Власників, зокрема, питають про те, чи були у їхніх автомобілів серйозні поломки за минулий рік, при цьому загальний показник надійності бренду розраховується за результатами надійності автомобілів даної марки трьох останніх модельних років.

У 2013 році перше місце в рейтингу надійності зайняв Lexus, у першу десятку також увійшли ще шість японських виробників: Toyota, Acura, Mazda, Infiniti, Honda і Subaru.

У Топ-10 з восьмого місця в минулому році на чотири позиції піднялася Audi, великий прогрес відзначений і в іншого європейського виробника - Volvo, який піднявся в рейтингу на 13 позицій вгору, зайнявши 7-е місце. Єдиним американським брендом, що потрапили в першу десятку, став GMC, що випускає тільки всешляховики і пікапи.

Зараз ви читаєте новину «У десятку найбільш надійних автомобілів потрапило 6 японських виробників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути