понеділок, 28 листопада 2011 10:24

Toyota показала серійну версію купе FT86
13

Фото: Фото: Toyota

Компанія Toyota розповсюдила офіційні зображення серійної версії концепту FT86 і деякі додаткові технічні дані. У процесі підготовки до конвеєра купе отримало трохи модернізовану зовнішність і нову назву - GT 86.

У Toyota все ж зважилися зберегти ці дві цифри: офіційно представлена ??серійна версія легкого задньопривідного купе все ж отримала знаменитий індекс 86. Цифри, успадковані у знаменитого Toyota Corolla Levin AE86, натякають на ідеологічну спадкоємність різних поколінь "хачіроку". Літери GT отримає європейська версія, а на рідній ринок купе надійде тільки з цифровим індексом - Toyota 86.

За офіційною інформацією, купе стане найбільш компактним чотиримісним спорткаром на ринку: 4240 мм у довжину, 1285 мм у висоту і 2570 мм завширшки.

Під капотом новинки розміщений дволітровий "оппозитник" від Subaru з тойотовськой технологією безпосереднього уприскування, в атмосферному варіанті розвиває 200 кінських сил при 7000 об/хв. Разом з ним пропонується встановлювати 6-ступінчасту "механіку" або - опціонально - 6-діапазонну АКПП. Диференціал входить в базове оснащення.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Toyota планує поповнити сімейство Prius трьома новими моделями

Toyota GT 86 побудована на новій платформі, підвіска якої складається зі стійок "Макферсон" спереду і ззаду двухричажка, а також оснащується 17-дюймовими колесами (JDM-версія отримає 18-дюймові). Аскетичний салон забезпечать великим тахометром та великим екраном на центральній консолі. Вартість моделі в Європі прогнозується на рівні 35 тис. євро.

Прем'єра Toyota GT 86 намічена на токійський автосалон, що відкривається 30 листопада. Зазначимо, що другі учасники проекту з компанії Subaru ніяких відомостей про свою серійну модель поки не прозповсюджували.

Зараз ви читаєте новину «Toyota показала серійну версію купе FT86». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути