Ексклюзиви
вівторок, 15 листопада 2011 16:13

Гібридна Toyota Camry отримала економніший двигун
9

Фото: Фото: Toyota

На північноамериканському ринку стартував продаж гібридної модифікації Toyota Camry нового покоління. Модель 2012 року дешевша від нинішнього гібрида в середньому на $ 1 тис., при цьому має розширений спектром устаткування і більш економічний мотор.

Toyota Camry Hybrid нового покоління оснащена модернізованою версією системи Hybrid Synergy Drive, що складається з працюючих разом по циклу Аткінсона 2,5-літрового бензинового мотора й електродвигуна. Сумарна потужність силової установки заявлена ??на рівні 200 кінських сил. Цього цілком вистачає для розгону до 100 км / год за 7,6 секунди. При цьому гібридна Camry споживає близько п'яти з половиною літрів на 100 км шляху в змішаному циклі руху.

На ринку США гібридний седан пропонується у двох варіантах оснащення, LE та XLE. Коштують вони $ 25,9 тис. і 27,4 тис. відповідно, що на $ 1,15 тис. і $ 800 дешевше, ніж гібриди попереднього покоління.

У комплект базового оснащення Camry Hybrid входять 10 подушок безпеки, безключовий доступ, двозонний клімат-контроль і мультируль. Дорожча комплектація відрізняється 6-дюймовим сенсорним екраном, навігацією, можливістю потокової передачі музики по протоколу Bluetooth, 17-дюймовими колісними дисками і протитуманними фарами.

Зараз ви читаєте новину «Гібридна Toyota Camry отримала економніший двигун». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути