Ексклюзиви
середа, 19 жовтня 2011 11:43

У мережу виклали розсекречені фото нової Toyota Prius C

У глобальній Мережі з'явилися відскановані сторінки брошури, присвяченої чергового члену гібридного сімейства Prius - хетчбеку Toyota Prius C.

Судячи з фотографій, серійний хетчбек не буде надто відрізнятися від концепту, показаного не так давно в Детройті.

Довжина колісної бази хетчбека, згідно з даними брошури, становитиме 2550 мм, довжина кузова - 3995 мм. Це означає, що Prius C буде помітно компактніший за родоначальника сімейства, але трохи крупнішим, ніж Toyota Yaris. Хетчбек отримає оригінальний інтер'єр з приладовим щитком, традиційно розташованим посередині передньої панелі.

На внутрішньому ринку Японії Prius C оснащуватимуть гібридною силовою установкою, що поєднує в собі 1,4-літровий бензиновий двигун, що розвиває 74 к.с.і 111 Нм, а також 61-сильний електромотор. Сумарна потужність силової установки становить 100 к.с., а в якості трансмісії буде використаний звичний по інших моделях варіатор. Виробник вважає, що середня витрата палива у хетчбека становитиме близько 2,8 л на 100 км пробігу. Тим самим Prius C стає конкурентом таким економічним моделям, як Mazda2 Skyactiv.

Поки невідомо, де саме відбудеться прем'єра виробничої версії Prius C. За різними оцінками, вона може відбутися як на домашньому автосалоні в Токіо, так і на Детройтській виставці - в США японські гібриди користуються традиційною популярністю. Зазначимо, що в середині вересня віце-президент Toyota Боб Картер заявляв, що "міський гібрид" Toyota Prius C з'явиться в шоу-румах дилерів весною 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «У мережу виклали розсекречені фото нової Toyota Prius C». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути