Ексклюзиви
пʼятниця, 20 квітня 2012 16:44

Toyota показала перші фото нового концепту

Черговий концепт-кар покаже концерн Toyota на Пекінському автосалоні. Вся наявна про нього інформація полягає в двох зображеннях-тизерах та обіцянці виробника розсекретити новий прототип в понеділок.

Наявні в розпорядженні преси фотографії зображують лише окремі деталі майбутньої новинки, однак і по ним можна зробити деякі висновки. По-перше, йдеться про компактну модель - цілком можливо, черговий концепт Toyota використовує платформу хетчбека Yaris. По-друге, наявність блакитно-синього підсвічування на зображених кузовних деталях дозволяє припустити, що зазначений концепт оснащений електродвигуном або гібридною установкою - Toyota традиційно використовує синій колір в оформленні своїх енергозберігаючих моделей.

 
Нагадаємо, останнім концептом японців, що задовольняє цим умовам, став представлений на Женевській виставці хетчбек FT-Bh. Цей прототип використовувався для демонстрації нового підходу до будівництва кузовів гібридних моделей. Вага хетча не перевищила 800 кг, що істотно менше, ніж важить хетчбек Yaris, навіть незважаючи на

 

Не можна виключити, що анонсований до показу в Пекіні прототип є певною варіацією на ту ж тему - презентуючи Toyota FT-Bh, розробники обмовилися, що концепт цілком може перетворитися на серійну модель.

Зараз ви читаєте новину «Toyota показала перші фото нового концепту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути