четвер, 12 квітня 2012 11:25

Нове покоління Toyota RAV4 "засвітилося" на тестах

Фотошпигуни зловили в об'єктиви своїх камер нове покоління паркетника Toyota RAV4. Як видно зі знімків, передня частина автомобіля зміниться. Ззаду з'являться нові ліхтарі. А ось габарити автомобіля, вочевидь, залишаться колишніми.

З того, що відомо про майбутню новинку - Toyota RAV4, ймовірно, отримає розширену лінійку двигунів. Більш того, буде випущена електрична версія кросовера, але її тираж не перевищить 2500 примірників.

Буквально днями Toyota представила в Нью-Йорку нове покоління Toyota Avalon. Автомобіль не додав у габаритах, а навіть злегка зменшилася. Більш того, з седана він перетворився на фастбек.

Toyota Avalon нового покоління зберегла розмір колісної бази, але при цьому стала трохи коротшою, вужчою і нижчою, ніж раніше. Оформлення салону, за словами розробників, повністю нове і не має нічого спільного з інтер'єрами предидущх "Авалон". Зазначається, що незважаючи на загальне зниження розмірів, обсяг "житлового простору" в салоні дещо зріс.

Зараз ви читаєте новину «Нове покоління Toyota RAV4 "засвітилося" на тестах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути