середа, 06 листопада 2013 14:22

Toyota показала конкурента лондонського таксі
16

Лондонське таксі є справжнім автомобільним символом, відомим по всьому світу. За час свого існування класичний чорний кеб майже не зазнав жодних змін. Однак зараз таксопарки Нью - Йорка і того ж Лондона все активніше завойовує новий Nissan NV200, і у багатьох з'явилися побоювання, що лондонське таксі з часом втратить свою харизму .

Компанія Toyota вирішила випустити свій власний аналог цього автомобіля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український первинний авторинок продовжує стрімко падати

Концепт під назвою JPN Taxi буде показаний на автосалоні в Токіо. Він являє собою незвичайну суміш лондонського кеба і автомобіля майбутнього. Прагнучи створити недорогий в обслуговуванні, економічний і при цьому нешкідливий для навколишнього середовища автомобіль, інженери оснастили таксі гібридною силовою установкою, а паливом тут служить газ. За габаритами автомобіль не перевершує Volkswagen Golf 7 , а всередині з комфортом зможуть розміститися до 5 чоловік.

Незважаючи на досить самобутній дизайн, автомобіль цілком може вступити на службу місту в самий найближчий час, а першими пасажирами стануть жителі Токіо.

Зараз ви читаєте новину «Toyota показала конкурента лондонського таксі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути