вівторок, 21 жовтня 2008 09:21

Toyota готує родстер на базі IQ (ФОТО)

Компанія Toyota планує в кінці жовтня наступного року представить на мотор-шоу в Токіо свою нову концептуальну розробку - компактний родстер, побудований на базі мікролітражки iq.

Якщо випуск аналогічної серійної версії новинки буде схвалений керівництвом Toyota, то такий родстер отримає не тільки передньопривідну платформу хетчбека iq, але і економічні двигуни, що пропонуються для цієї моделі: два бензинові мотори об"ємом 1,0 і 1,3 літра, а також 1,4-літровий турбодизель. Детальніша інформація про новий родстер на даний момент не розголошується.

Раніше також повідомлялося, що платформа субкомпактного iq використовуватиметься для створення і інших крупніших моделей, наприклад, три- і п"ятидверного хетчбека, який складе конкуренцію VWUp!, а також компактвена.

Нагадаємо, що серійна версія мікролітражки Toyota iq з посадочною формулою "3+1" була представлена в березні поточного року на автосалоні в Женеві. Продажі такого автомобіля в Японії вже почалися, а в салонах європейських дилерів машина з"явиться тільки в січні наступного року, повідомляє Лента.ru.

Зараз ви читаєте новину «Toyota готує родстер на базі IQ (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути