Ексклюзиви
пʼятниця, 12 липня 2013 16:23

Топ-10 б/у автомобілів, які купували в Україні цього року

У першому півріччі 2013 року найбільше продавався на вторинному ринку України автомобіль марки ВАЗ.

Таку статистику наводить автомобільний сайт AUTO.ria.ua.

Згідно з дослідженням, на частку ВАЗа припадає 15,1% від усіх проданих за півроку б/у авто. Порівняно з минулим роком, частка ВАЗу знизилася на ринку б/у авто на 1,2%.

За даними сайту, перша трійка найбільш продаваних марок не змінюється з 2010 року. На другому місці у списку розташувався Volkswagen, а на третьому - Mercedes-Benz. Частки цих німецьких брендів склали 8,4% і 7% відповідно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ланоси" стали найпопулярнішими в Україні

Четверте місце у списку найбільш затребуваних б/у автомобілів із часткою 5,8% знову посів Opel. А от 5-е місце вперше дісталося французькому бренду Renault, який за півроку зумів піднятися ще на дві позиції, випередивши Daewoo і Ford. При цьому частка Renault на вторинному ринку склала 4,7%.

Уперше з 2010 року в десятку лідерів продажів ринку б/у авто повернувся Chevrolet, який витіснив Mitsubishi. Також, на 8 із 9 позиції піднявся BMW. Повний же список ТОП-10 найпопулярніших б/у авто за перше півріччя 2013 року виглядає так:

 

За статистикою порталу, найбільше автомобілів із початку року було продано у квітні, а найменше - у січні.

Довідка: при підготовці списку ТОП-10 найпопулярніших авто були проаналізовані всі пропозиції користувачів сайту, відмічені як продані у період із січня по червень 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «Топ-10 б/у автомобілів, які купували в Україні цього року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути