середа, 25 жовтня 2017 18:02

Токійський автосалон: які інноваційні автомобілі з'являться на вулицях міст
41

Lexus LS+
Фото: avtoblog.ua
Tj Cruiser
Mazda Kai Concept
Mazda Vision Coupe
 Toolbox

Сьогодні, 25 жовтня, у японському Токіо розпочався міжнародний автомобільний салон Tokyo motor show.

Перші два дні двері центру Big Sight відкриті для представників автомобільних брендів та преси. Охочі ж побачити новинки зможуть це зробити з 27 жовтня до 5 листопада.

Цьогорічний Tokyo motor show проводять 45-й раз. Захід проходить один раз у два роки. Салон - одна з найпрестижніших автомобільних подій нинішнього року. Він покаже, які автомобілі у майбутньому з'являться на вулицях міст.

Участь у цьогорічному заході візьмуть 153 компанії з 10 країн світу. Серед них Японія, Німеччина, Франція, Швеція, США і Канада. Вони представлять на салоні близько 70 нових моделей автомобілів. Загалом, Токійський автосалон - це мікс мотор-шоу у Франкфурті і Женеві.

Головний акценту цьогорічного салону - транспортні засоби наступного покоління. Вони оснащені модернізованими моторами, мають унікальні системи навігацій і функцій та максимально екологічно небезпечні.

У центрі уваги Tokyo motor show японські виробники (Mazda, Nissan, Toyota, Honda і Mitsubishi). Ці місцеві бренди мають чим здивувати відвідувачів заходу. Дивують не тільки серійними моделями, але і концепт-карами з технологіями майбутнього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Франкфуртський автосалон: чим їздитимуть європейці найближчими роками

Так, Toyota Motor презентує прототип автомобіля Fine-Comfort Ride на водні. Запасу ходу вистачає на 1 тис. км. Крім того, компанія покаже прототип безпілотного автомобіля Concept-i. Nissan представить оновлену версію електромобіля Leaf, а Honda - авто з елементами штучного інтелекту. Бренд автомобілів преміум-класу Lexus - концептуальний безпілотний седан LS + Concept. А Mitsubishi виставив Позашляховик майбутнього e-Evolution.

Німецький бренд Volkswagen привіз на автосалон I.D.Buzz. Це - шоу-кар. Його вже показували в Детройті. Мобільна житлова кімната на вісім осіб- так характеризує виробник салон концепту.

Автосалон у Токіо - міжнародна виставка автомобілів, мотоциклів і комерційних транспортних засобів. Вона проходить восени раз на два роки за підтримки асоціації виробників автомобілів Японії. Вперше виставку організували 1954-го.

Зараз ви читаєте новину «Токійський автосалон: які інноваційні автомобілі з'являться на вулицях міст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути