понеділок, 13 травня 2019 18:36

Tesla Model Y вперше побачили на вулиці

Tesla Model Y вперше побачили на вулиці
Tesla Model Y вперше побачили на вулиці Фото:ChargePoint

На американських дорогах вперше помітили нову модель Tesla Model Y.

Презентація електромобіля відбулася 15 березня у Каліфорнії. Фото з'явилося на сторінці ChargePoint у Twitter.

Судячи зі знімку, найімовірніше, електромобіль знаходився неподалік від штаб-квартири Tesla у місті Сан-Хосе штату Північна Каліфорнія. Нова Model Y приїжджали до однієї з зарядних станцій ChargePoint потужністю до 150 кВт, повідомляє ТСН.

Припускають, що Model Y помітили на дорозі загального користування через те, що автовиробник міг знімати рекламні ролики моделі.

Під час презентації електромобіля Ілон Маск заявив, що його вартість стартуватиме з позначки $ 39 тис. Пробіг кросовера повинен складати не менше 480 км.

На сайті Tesla в розділі конфігуратора найдешевша Model Y коштує $ 48 тис. Перші поставки електромобіля клієнтам в компанії планують почати восени 2020 року.

Відомий відеохостинг фільмів для дорослих зняв перше порно у салоні Tesla, яка їхала на автопілоті.Першою акторкою, яка погодилась знятись у експериментальному піджанрі, виявилась Тейлор Джексон. Порнозірка зайнялася сексом в Tesla, що їде трасою.

Зараз ви читаєте новину «Tesla Model Y вперше побачили на вулиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути