вівторок, 23 квітня 2019 12:10

Тепер Tesla Model 3 можна купити за лічені дні

Тепер Tesla Model 3 можна купити за лічені дні
Tesla запустив нову систему продажів для Model 3 Фото:Tesla

Виробник електромобілів Tesla запустив нову систему продажів для Model 3.

Раніше покупцям доводилося чекати кілька тижнів, допоки виробник зробить і доставить електромобіль під індивідуальні конфігурації. Тепер можна купити машини, які є на складі. Їх доставлять власникам протягом 3 днів, повідомляє Electrek.

"Нова система реалізації електрокарів повинна підсилити продажі найпопулярнішого та дешевого авто Tesla Model 3 напередодні квартального фінансового звіту", — говорять у компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Renault безкоштовно віддає нові електрофургони

До введення системи у Tesla існувала система резервацій. Завдяки ній користувачі, які внесли депозит першими, отримували машини найпершими. Так, можна було зробити предоплату на електромобіль й очікувати його кілька років до його виходу на ринок.

Проте після налагодження виробництва очікування скоротилося до кількох тижнів. Тепер можна купити новий або вживаний Tesla Model 3 безпосередньо зі складу.

За результатами лютого цього року, Tesla Model 3 стала найбільш продаваним електрокаром в Європі. Останнього місяця зими користувачі купили понад 3,5 тис. електромобілів. На другому місці була Renault Zoe з показником 2,8 тис. машин

Зараз ви читаєте новину «Тепер Tesla Model 3 можна купити за лічені дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути