четвер, 07 березня 2013 12:04

Шведи привезли до Женеви позолочений суперкар
7

Фото: Фото: koenigsegg.com

Шведський виробник ексклюзивних гіперкарів, компанія Koenigsegg, скористався Женевським автосалоном, щоб відзначити випуск першої сотні своїх машин. Сотим став єдиний у своєму роді Koenigsegg Agera S Hungra.

Ювілейний гіперкар є доопрацьованим варіантом моделі Agera R. Виробник повідомив, що кузов Hungra (це слово по-шведськи і означає "сто") виконаний з карбону, забарвлений в унікальний колір і оброблений 24-каратним золотом. Золоті вставки отримав й інтер'єр гіперкара, а його крісла будуть прошиті золотою ниткою.

З погляду техніки ювілейний Koenigsegg Agera S Hungra не відрізняється від "масової" моделі Agera R. Тобто забезпечений п'ятилітровим V8 з подвійним турбонаддувом, чия віддача становить 1140 кінських сил і 1200 Нм крутного моменту. Такої потужності гіперкару вистачає, щоб долати рубіж в 300 км/год менш ніж за 15 секунд.

Відомо, що у Agera S Hungra вже є власник. Його особа не розкривається - шведи повідомили лише, що це пристрасний автомобільний колекціонер. Той, хто не зміг стати господарем унікального автомобіля, зможе втішитися ювілейним фотоальбомом, який компанія Koenigsegg присвятила своїй історії і також представить в Женеві.

Зараз ви читаєте новину «Шведи привезли до Женеви позолочений суперкар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути