Ексклюзиви
четвер, 18 серпня 2011 10:43

Спортивний кросовер Audi Q6 помітили під час випробувань на Нюрбургринзі
7

Фото: Фото: Motorauthority.com

Нова модель від компанії Audi, спортивний кросовер Q6, потрапив під приціли фотокамер. Машину виявили під час тестів на Нюрбургринзі. Дебют новинки відбудеться в 2013 році. Головним конкурентом Audi Q6 називають BMW X6. Зовні кросовер сильно нагадує свого молодшого брата - Audi Q5.

Раніше повідомляли, що майбутня новинка Audi Q6 призначена для продажу на ринках - у Росії, Китаї та Індії. Саме в цих країнах попит на позашляховики найбільш високий.

Спортивний кросовер може з'явитися вже в 2013 році. Інгольштадтська відповідь BMW X6 отримає широку гамму силових агрегатів і модернізовану платформу Audi Q5. Є у планах і гібридна модифікація. Audi Q6 вийде відразу після того, як буде модернізована модель Q5, бо саме на цій вдосконаленій платформі він і буде побудований, отримавши нове шасі і трансмісію. Планували також використовувати для Audi Q6 "візок" Porsche Cayenne / Audi Q7.

Поки припускають, що Audi Q6 отримає широку гамму двигунів, починаючи від 220-сильної турбо-"четвірки". Крім того, для кроссовера запропонують популярний трилітровий V6 потужністю близько 300 к.с., 250-сильний дизель 3,0 TDI і гібридну модифікацію з силовою установкою, що складається з вже згаданого 2,0 TFSI і 100-сильного електродвигуна.

Зараз ви читаєте новину «Спортивний кросовер Audi Q6 помітили під час випробувань на Нюрбургринзі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути