Ексклюзиви
вівторок, 12 грудня 2017 14:31

Рятувальники пересіли на ретроавто

Автор: Главком
  Столичні рятувальники пересіли на німецький ретроавтомобіль - Mercedes 1973 року випуску
Столичні рятувальники пересіли на німецький ретроавтомобіль - Mercedes 1973 року випуску

У столиці помітили німецький ретроавтомобіль - Mercedes 1973 року випуску. Рятувальники чергували на ньому біля Печерського мосту. Допомагали водіям, які не справилися з керуванням через ожеледицю.

"Mercedes ми використовуємо для перевезення пожежних рукавів, а в негоду він служить буксиром. У неділю ми направили його по тривозі в Солом'янський район, щоб витягнути з снігового замету легкове авто", - цитує рятувальників "СЬОГОДНІ".

Машину передали столичним рятувальникам ще 2003 року з Німеччини. Там його використовували близько 30 років. Автомобіль довго простояв на складі. У Mercedes переробили відсіки, замінили масло, заправили пальним і пустили в роботу. На корпусі німця досі збереглися емблеми та номер телефону німецької пожежної частини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Один з найдорожчих "Мерседесів" 50-х показали у Музеї авіації

Mercedes-Benz 170 1936 року показали на найбільшому технічному фестивалі OldCarLand-2017, який проходив у Державному музеї авіації.

Mercedes-Benz 170 (W136) пережив війну. Після закінчення Другої світової війни такі моделі почали завозити з Німеччини до СРСР союзу як трофеї. У автомобіля дерев'яний каркас. Дах закріплений звичайними цвяхами. Передні пасажирські двері відчиняються нестандартно — проти руху, а задні — за рухом. Над широкою решіткою радіатора — емблема Mercedes-Benz. Круглі фари — стирчать з крил машини. 2 "двірники" прикріплені зверху лобового скла. Позаду - запасне колесо. Доступ до багажника — із салону.

Зараз ви читаєте новину «Рятувальники пересіли на ретроавто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути