Ексклюзиви
вівторок, 27 грудня 2016 17:02

Що не варто дарувати автомобілістам
5

Для автомобілістів продають десятки речей для покращення комфорту і зручності користування машиною. Обираючи подарунок для любителів автомобілів, легко помилитися. Обрати потрібний і правильний подарунок - завдання нелегке.

Gazeta.ua підготувала список подарунків, які краще не дарувати чоловікові-автомобілісту.

Освіжувач повітря

 

Цей порівняно недорогий подарунок сподобається не кожному. Не усі водії користуються освіжувачем повітря. Тим, хто використовує аерозолі, може не сподобатися запах. Не варто дарувати освіжувач власникам нового автомобіля. Автомобіль з салону всередині пахне свіжим.

Чохли на сидіння

 

Більшість дешевих чохлів виготовлені з синтетики. Вони влітку парять, а взимку не дають необхідного тепла. Крім того, якість таких виробів гірша за якість обшивки автомобільних сидінь. Тому такий подарунок може завдати більше незручностей, ніж задоволення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що подарувати на Новий рік автомобілісту - 8 потрібних ґаджетів

Іграшки

 

Подарунки у вигляді підвісок на дзеркала, прапорців чи амулетів на лобове скло оцінять не всі. Такі брязкальця не завжди гармонійно впишуться в інтер'єр сучасних машин. Різні "висюльки" також відволікають від керування та постійно мигтять перед очима не нерівній дорозі.

Масажер на сидіння

 

Такий автомобільний масажер не завжди подарує задоволення та розслаблення під час їзди. Масаж таких накидок слабкий. Вони мають тверду основу із пластикової конструкції. Вона травмонебезпечна. За потрапляння у вибоїну можна отримати синець.

Пилосос

 

Цей автомобільний ґаджет не дуже практичний. Деякі пилососи дуже слабко тягнуть, тому не можуть прибрати копійку з сидіння чи підлоги.

Зараз ви читаєте новину «Що не варто дарувати автомобілістам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути