пʼятниця, 03 лютого 2012 11:42

Smart Fortwo отримав нові бампери та радіаторну решітку
7

Фото: Фото: Daimler

Слідом за публікацією в глобальній Мережі шпигунських фотографій рестайлінгового Smart Fortwo виробник поспішив поширити офіційні зображення. Оновився хетчбек незначно: всі концептуальні розробки будуть застосовані пізніше на новому поколінні.

Концептуальні розробки підрозділ концерну Daimler, що спеціалізується на виробництві субкомпакт, показує регулярно. Однак за підсумками рестайлінгу хетч не став схожий на Детройтський концепт Smart For us або франкфуртський Forvision: зміни в зовнішності ForTwo - мінімальні.

В ході рестайлінга хетчбек отримав нові бампера спереду і ззаду (на передньому можуть розташовуватися світлодіодні секції ходових вогнів), іншу решітку радіатора і нове місце розташування логотипу компанії - тепер воно укріплено не на капоті, а на решітці радіатора.

У моторному відсіку хетча можуть розташовуватися один з варіантів трициліндрового літрового мотора (61, 71 або 84 кінських сили), 54-сильний дизель або той же самий літровий бензиновий мотор, але який пройшов через ательє Brabus. В цьому випадку він розвиває 102 "коні". Самим економічним, за даними виробника, є дизель - з ним ForTwo витрачає всього 3,3 л на 100 км шляху.

Зараз ви читаєте новину «Smart Fortwo отримав нові бампери та радіаторну решітку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути