Ексклюзиви
вівторок, 31 січня 2012 09:43

BMW випустила на тести найпотужніший п'ятидверний хетчбек 1 серії

BMW має намір поповнити представлену минулого тижня лінійку M Performance найпотужнішою модифікацією п'ятидверного хетчбека 1 серії.

Він може отримати бензиновий турбомотор від чотирьохдверного Gran Coupe 640i.

У Мережі опубліковані шпигунські фотографії п'ятидверного хетча BMW 1 Series, що проходить ходові випробування.

Тестовий "мул" був із шильдиком 118i. Проте деякі деталі обвісу, захованого під фірмовим камуфляжем, змусили фотографів припустити, що на європейських автобанах їм зустрівся набагато потужніший екземпляр.

Аеродинамічний пакет, в який одягнений тестовий хетч, нагадує представлений баварцями у Франкфурті на концепті 1 Series Performance Concept. Виходячи з цього, а також спираючись на інсайдерську інформацію, деякі європейські експерти зробили висновок, що фотографам попався майбутній М135i, який повинен поповнити сімейство М Performance.

За чутками, під капот хетчбека інсталюють рядну турбо-"шістку" з подвійним турбонаддувом обсягом 3 літри: на "чотиридверному купе" 640i вона розвиває 320 к.с. і 450 Нм крутного моменту.

Поки невідомо, чи залишиться хетчбек задньопривідним або, за прикладом інших представників сімейства, отримає повний привід xDrive.

Джерела стверджують, що базова версія М135i буде супроводжуватися 6-ступінчастою "механікою", а 8-діапазонний "автомат" баварці запропонують як опцію.

Найімовірніше, прем'єра найпотужнішого п'ятидверного 1 Series відбудеться на автосалоні в Женеві.

Зараз ви читаєте новину «BMW випустила на тести найпотужніший п'ятидверний хетчбек 1 серії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути