четвер, 26 січня 2012 10:22

BMW повністю розсекретила лінійку M Performance
10

Фото: Фото: BMW

У BMW повідомляли про свою готовність представити нову модельну лінію "заряджених" автомобілів, яка отримає назву M Performance. Сьогодні стало відомо, що на першому етапі вона буде складатися з трьох моделей і одного двигуна - але з потрійним наддувом.

Концерн BMW заявив, що лінійку M Performance складуть "заряджені" версії 5 Series (в кузовах седан і універсал), а також кросоверів Х5 і Х6. Всі вони отримають схоже оснащення: повний привід, 8-ступінчастий спортивний "автомат" і один і той же двигун.

Performance німці збираються пропагувати за допомогою надсучасного дизельного агрегату. При робочому об'ємі 3 літри рядна "шістка" розвиває 381 к.с. і 740 Нм крутного моменту, причому всі вони доступні вже на 2000 об/хв. Домогтися цього вдалося за рахунок застосування потрійного турбонаддува - вперше в історії марки.

Кожна модель отримає спортивну підвіску з новими амортизаторами і пружинами, новий аеродинамічний пакет, спойлер, спортивні крісла, рульове колесо від M GmbH, інші колісні диски (19-дюймові для седана / універсалу і 20-дюймові для кросоверів) і деякі нюанси обробки від підрозділу BMW Individual. Відрізнятися один від одного BMW M550d, X5 M50d і X6 M50d будуть цифрами витрат палива, розгону до 100 км/год і кількості євро на цінниках.

Найшвидшим з цієї трійки стане седан - йому на прискорення до 100 км/год буде потрібно всього 4,7 секунди. Дизельний Х6 витратить на ту ж вправу 5,3 секунди, а Х5 - на 0,1 с більше. Коштувати новинки в Європі будуть від 80,8 тис. євро за седан М550d до 85,8 тис. євро за X6 M50d.

Прем'єра лінії BMW M Performance відбудеться на Женевському автосалоні, одразу після якого дизельні спорткари надійдуть у продаж. Поява "живих" машин у ділерів запланована на квітень.

Зараз ви читаєте новину «BMW повністю розсекретила лінійку M Performance». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути