середа, 25 вересня 2013 17:27

Сліпий британець розігнався до 299 км/год

Сліпий британець розігнався до 299 км/год

Майк Ньюман встановив рекорд швидкості серед незрячих водіїв. На спорткупе Porsche 911 GT2 британець розігнався до 299,3 кілометра на годину, майже на сім кілометрів на годину перевершивши попереднє досягнення, встановлене в квітні 2010 року поп-співаком з Туреччини Метін Сентурком на Ferrari F430.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Porsche показали офіційні зображення кабріолета 911 Turbo

Попередня спроба встановити рекорд швидкості серед сліпих була зроблена Ньюманом в серпні 2010 року. Однак тоді йому не вдалося цього зробити через несправність автомобіля. Спочатку планувалося розвинути близько 320 кілометрів на годину, але суперкар Keating TKR зміг набрати тільки 280 кілометрів на годину. Дані, що стосуються нового рекорду Ньюмана, передані фахівцям Книги рекордів Гіннесса для підтвердження їх автентичності.

У поточному році Майк Ньюман має намір встановити ще один рекорд серед сліпих - за швидкістю пересування по воді. Британцеві доведеться розігнатися швидше 145 кілометрів на годину.

Зараз ви читаєте новину «Сліпий британець розігнався до 299 км/год». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути