четвер, 05 вересня 2013 16:01

Мотоцикл-ракета може встановити рекорд розігнавшись до 643 км/год
13

Команда Castrol Rocket планує встановити рекорд швидкості на двох колесах на ось такому мотоциклі-ракеті здолати швидкість в 643 км/год. На даний момент рекорд становить 605 км/год, в 2010 році його встановив Роккі Робінсон на прототипі Ack Attack Streamliner.

Castrol Rocket оснащується двома сильно модифікованими двигунами Triumph Rocket III. Робочий об'єм кожного двигуна фахівці Карпентер Гонки зменшили з 2 294 см3 до 1485 см3, щоб вписатися в правила категорії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко приїхав на зустріч до байкерів на байку брата

Діаметр циліндрів фактично не змінився і становить 101,6 мм, у той час як хід поршня значно зменшений до 60,9 мм. Крім того, червона межа оборотів збільшена з 5750 об / хв до 9 + 000 об / хв. Також на кожен двигун встановлений турбокомпресор Garrett GT2876R з рідинним охолодженням.

Фахівці
Hot Rod Conspiracy сконструювали шасі прототипу Castrol Rocket: парна маятникова передня підвіска і звичайна маятникова підвіска ззаду. Ключові елементи виготовлені з алюмінієвого сплаву, а також використані регульовані амортизатори Ohlins TTX36.

Зараз ви читаєте новину «Мотоцикл-ракета може встановити рекорд розігнавшись до 643 км/год». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути