субота, 07 вересня 2013 11:51

Історичний рекорд: збірна України знищила Сан-Марино
15

Фото: ФОТО: ua.championat.com

Команда Михайла Фоменка прогнозовано помітно поліпшила різницю м'ячів у матчі з аутсайдером групи відбіркового турніру ЧС-2014. Трибуни "Арени Львів" зібрали 34190 глядачів. Це приблизно на дві тисячі більше, ніж все населення Сан-Марино.

Фани стали свідками справжньої лавини забитих м'ячів. 9:0 - відтепер це новий рекорд переможного результату національної команди. Раніше з рахунком 6:0 наші перемагали в турнірному матчі Андорру і в "товарняку" Азербайджан.

Хороший настрій перед, можливо, вирішальним матчем у Києві у вівторок з Англією збірна України собі забезпечила, повідомляє "Обозреватель".

"Можна відразу зауважити, що між командами була велика різниця. Збірна України сьогодні показала дуже хороший темп.

Ми знали, що особливу небезпеку у збірної України представляють фланги. Ми готувалися до цього, відрядили в оборону п'ятьох гравців , але на правому фланзі нашої оборони нам не вдалося впоратися з комбінаційною грою суперника. Тому й отримали стільки голів.

Так вийшло, що ми провалювалися в захисті, особливо у двох періодах гри , коли суддя додавав час до кожного з таймів. Шкода, що ми не забили гол, це було б дуже здорово для нас. У нашого капітана була можливість відзначитися , але він її не використав" , - зазначив головний тренер збірної Сан-Марино Джампаоло Мацца.


Зараз ви читаєте новину «Історичний рекорд: збірна України знищила Сан-Марино». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути