Ексклюзиви
неділя, 19 травня 2019 18:14

Скільки аварій влаштували євробляхарі у минулому році

Скільки аварій влаштували євробляхарі у минулому році
Евробляхарі стали винуватцями 9 тисяч аварій. Фото: "Апостроф"

Водії транспортних засобів з іноземною реєстрацією в 2018 році стали винуватцями 9 тисяч аварій.

Про це повідомила начальник департаменту інформаційного забезпечення, аналізу та методології страхування Моторно-транспортного страхового бюро Олена Машаро, передає autoconsulting.com.ua.

В минулому році було укладено майже 409 тисяч договорів обов'язкового страхування щодо забезпечення відповідальності іноземних транспортних засобів на території країни.

Із 6,8 тис. страхових випадків на суму близько 100 млн грн врегульовані за договорами внутрішнього страхування, близько 1 тис. На суму понад 45 млн грн - за договорами міжнародного страхування іноземних страховиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лише позашляховики провідних брендів — які машини купують українці

Майже в 700 випадках іноземні авто не мало страхового забезпечення. Виплати потерпілим, що мали діючі поліси обов'язкового страхування, були здійснені за рахунок коштів централізованого Фонду захисту потерпілих МТСБУ. Загальна сума таких виплат склала більше 20 млн грн.

Від 23 травня усіх власників євроблях штрафуватимуть на суми до 170 тис. грн. Поліцейські матимуть право зупиняти та виписувати штраф власникам нерозмитнених автомобілів.

Зараз ви читаєте новину «Скільки аварій влаштували євробляхарі у минулому році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути