Ексклюзиви
понеділок, 04 грудня 2017 17:59

Шевченко, Франко і Сковорода закликали українців не порушувати ПДР

Шевченко, Франко і Сковорода  закликали українців не порушувати ПДР
"Керуй" - соціальний проект про безпеку на дорозі. Фото: 06274

У мережі з'явилося відео з сучасними артистами та історичними особистостями, які закликають українців до безпечного руху на дорозі.

Ролик зняли в рамках соціального проекту EUAM Ukraine "Керуй" та Національної поліції. До створення філософського відео спонукала ситуація на дорогах. Про це відомство повідомляє МВС у Facebook.

"Ми звикли поспішати, дратуватися, порушувати, не поважати одне одного - і це вже стало нормою. Але час зупинитися і згадати, хто ми є насправді і скільки поколінь стоїть за твоїми плечима. У нас надто велична історія, щоб порушувати", - йдеться у відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У будь-якій ситуації звалюй все на "євробляхи" - соцмережі відреагували на припинення випуску Lanos

Нинішній рік став рекордним за кількістю ДТП. За 11 місяців 2017-го на українських дорогах сталися 114,5 тис. аварій. У них постраждали 31,1 тис. осіб.

За сюжетом, сьогодення переплітається з минулим. Українські актори зустрічаються з історичними особистостями. Серед таких Тарас Шевченко, Григорій Сковорода, Іван Франко, Леся Українка, Микола Гоголь, Роксолана.

Головний сервісний центр МВС оригінально презентував правила поведінки на дорозі. За основу взяли картинки від жуйок Love is. Усі нагадування створені для того, аби ми пам'ятали про прості речі, що рятують життя та виявляють повагу учасників дорожнього руху одне до одного.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко, Франко і Сковорода закликали українців не порушувати ПДР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути