вівторок, 12 лютого 2013 12:27

Rolls-Royce показав ще одне фото нової моделі Wraith

Британський виробник Rolls-Royce, як і обіцяв, продемонстрував ще одне зображення своєї майбутньої новинки, яка обіцяє стати найпотужнішим автомобілем за всю 108-річну історію цієї марки. Нагадаємо, що світова прем'єра моделі Wraith пройде 5 березня.

"Зібраний вручну автомобіль - абсолютне втілення розкоші і комфорту, головних синонімів марки Rolls-Royce. При цьому Wraith володіє неповторним характером, який можна описати в трьох словах: потужний, стильний, вражаючий", - нескромно характеризує виробник свою нову модель.

Rolls-Royce, який протягом останнього століття випускає люксові машини і лімузини для королівських осіб, наполягає на спортивному характері і динамічному вигляді майбутньої новинки.

"У минулому на питання про потужності своїх автомобілів засновники компанії Rolls-Royce лаконічно відповідали: "Потужність достатня, сер". Проте, з появою Wraith, ми хочемо підкреслити, що цього разу "Потужність більш ніж достатня", - відзначають в компанії.

Нове купе має стати найшвидшим "Роллс" за всю історію компанії. Його зведуть на злегка укороченій платформі седана Ghost. Іншими технічними подробицями в Rolls-Royce обіцяють поділитися пізніше. За попередніми даними, силовим агрегатом Wraith стане 12-циліндровий двигун потужністю більше 600 л. c.

Зараз ви читаєте новину «Rolls-Royce показав ще одне фото нової моделі Wraith». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути