вівторок, 22 січня 2013 12:48

Журналісти змогли розсекретити зовнішність нового Rolls-Royce

Rolls-Royce буде розсекречувати свій новий купе Wraith, демонструючи фрагмент за фрагментом аж до офіційної прем'єри. Однак журналісти змогли зібрати передбачуваний профіль майбутньої новинки з того, що до сьогоднішнього дня показали виробники.

Автор: Фото: carscoop.blogspot.com
 

Найімовірніше, новітнє купе Rolls-Royce Wraith виглядатиме саме так, як припустили журналісти порталу Carscoop. Зовнішність новинки поки не розсекречено, але співробітники порталу склали його з тих шматочків, що "засвітилися" у відеотізері. У ролику демонструються деякі частини купе, яке майже повністю приховано димом. Таким чином виробники обіграють назва новинки: Wraith в перекладі означає "привид".

У Rolls-Royce вже заявляли, що нове купе має стати найшвидшим "Роллс" за всю історію компанії. Його збудують на злегка укороченій платформі седана Ghost. Іншими технічними подробицями в Rolls-Royce обіцяють поділитися пізніше. За попередніми даними, силовим агрегатом Wraith стане 12-циліндровий двигун потужністю більше 600 к.c.

Офіційна прем'єра спорткупе призначена на Женевський автосалон, який відбудеться в березні. А перші офіційні дані виробник обіцяє розсекретити 12 лютого. Ім'я Wraith стане третім в модельному ряду компанії, що включає зараз седан Ghost і сімейство Phantom.

Зараз ви читаєте новину «Журналісти змогли розсекретити зовнішність нового Rolls-Royce». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути